Dobro došli u Orijental

search cart

Dostava

Cvećara Orijental svojim potrošačima pruža uslugu besplatne dostave cveća za područje Niša. Isporuke vršimo od 08:00 do 22:00.

ISPORUKA:

Cvećara "Orijental" će naručeni aranžman isporučiti na tačnu adresu vodeći računa da se ispoštuje željeno vreme isporuke. Cvećara "Orijental” zadržava pravo da cveće može isporučiti do 30 min. pre i do 30 min. posle željenog vremena naručioca.

DOSTAVA I IZVRŠENJE DOSTAVE:

Cvećara ,,Orijental” će naručeni cvetni aranžman dostaviti na adresu primaoca. Naručilac cveća može biti i primalac ako cveće naručuje za sebe.Ukoliko osoba kojoj treba uručiti cveće nije dostupna ( nije kući na primer) u naznačeno vreme, cvetni aranžman može primiti bilo koja druga osoba na adresi primaoca (naravno ukoliko to želi učiniti). Kada isporuči cveće, cvećara "Orijental" će naručioca telefonom obavestiti o izvršenoj dostavi, te u vreme naznačeno za dostavu naručioc mora biti telefonski dostupan da bi se moglo stupiti u kontakt u slučaju iznenadnih komplikacija tokom dostave. Ukoliko naručioc želi isporuku cveća institucijama kao što su bolnica, kancelarija, škola, hotel itd. mora dati dodatne podatke - tačan naziv ustanove, adresa ustanove, telefon, broj sobe, sprat itd.

IZVRŠENJE DOSTAVE:

Cvećara ,,Orijental” će se maksimalno potruditi da izvrši dostavu, no u dole navedenim situacijama i ako se ne izvrši, dostava će se smatrati izvršenom:

- ako osoba kojoj se cveće šalje odbija da primi cvetni aranžman

- ako adresa i podaci o primaocu nisu tačni

- ako primalac nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu, a eventualna prisutna lica (sustanari, komšije, kolege, rodbina) odbijaju da prime cveće

U ova tri slučaja obaveštavamo naručioca o nastaloj situaciji. Ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiteljem, dostavu ćemo smatrati izvršenom te naručitelj ukoliko želi može o sopstvenom trošku podići aranžman u roku od 24 sata od trenutka kada je obavešten sa naše strane.

Ukratko...

Dobrodošli na novi sajt cvećare Orijental. Na sajtu ćete naći veći deo prodajnog asortimana naše cvećare, cvećare sa velikim iskustvom i tradicijom, i sve to u cilju zadovoljne mušterije.

Kontakt

 Telefon: 018/245-944, 069/280-2700

Naplata i isporuka

card

Mogućnost dostave

100% garancija

Uvek dostupni

Top of Page