Dobro došli u Orijental

search cart

Budite muškarac njenih snova

Uradite nešto što nikada do sada niste uradili, ženi koja Vam se dopada poklonite cveće. Ako joj pošaljete ruže u kutiji ona će se osećati kao filmska diva. I ubrzo čitav grad će pričati o Vama. Da bi ste je osvojili ne morate da skidate zvezde sa neba, dovoljan je kosmos u malom. Kutak iz prirode u polupejsažnom stilu u posudi od terakote i jedna bubamara.

Cveće možete poslati i zabaviti se njenom reakcijom zbog anonimnog pošiljaoca. A Vi sedite za susednim stolom u kancelariji i još joj pomažete u nabrajanju ko bi to mogao da bude.

Možete joj predložiti i život u dvoje. Kraljevski kao ljiljan, romantičan kao Pacifik ruža, elegantan kao kala i neponovljiv kao ona.

Ako ste je na početku osvojili Vašim šarmom, neodoljivošću, muževnošću, cvećem. Ostanite dosledni tome. Anturijum simbol postojanosti i crvene ruže Vaše ljubavi. Aranžman je na vazi a u njoj mirišljave latice.

Ženi Vašeg života recite da je volite, buketom crvenih ruža i udvarajte se neprestano. Jabuka je simbol udvaranja.

Ako ste zabrljali, da Vas upamti u boljem izdanju. Meda u ružičnjaku.

Ne pribojavajte se da ćete biti odbijeni. Cveće i gvozdena vrata otvara.

Ukratko...

Dobrodošli na novi sajt cvećare Orijental. Na sajtu ćete naći veći deo prodajnog asortimana naše cvećare, cvećare sa velikim iskustvom i tradicijom, i sve to u cilju zadovoljne mušterije.

Kontakt

 Telefon: 018/245-944, 069/280-2700

Naplata i isporuka

card

Mogućnost dostave

100% garancija

Uvek dostupni

Top of Page